Групама Застраховане има нова асистираща компания

„Еврокрос Асистанс” ще оказва асистънс за застраховките „Помощ при пътуване” и „Помощ при пътуване на картодържатели”

15:09, 01 Септември, 2011 1 коментар

От днес „Групама Застраховане” ЕАД вече работи с асистиращата компания „Еврокрос Асистанс България” ЕООД. Според договора за сътрудничество „Групама” възлага на „Еврокрос Асистанс” асистанс-услугата по застраховките „Помощ при пътуване” и „Помощ при пътуване на картодържатели”.

„Еврокрос Асистанс” е подразделение на водещия холандски застраховател Eureko. Компанията осигурява асистанс от типа на медицинска и пътна помощ, както и асистанс свързан с щети от пожари, бурии и др. в редица страни. Организацията има офиси в Холандия, Чехия и България и е от основателите на Astrum Alliance – международен алианс за спешна помощ с пет европейски центъра. 

Групама Застраховане е правоприемник на застрахователното дружество „ДСК Гаранция“ АД.  През 2008 г. компанията е купена от един от водещите френски застрахователи – Groupama S.A.

Яна Вичева

Коментари

Здравейте! От град Варна съм.Преди една седмица претърпях наводнение в една от стаите на апартамента си, вследствие на всеизвестната буря в Източна България /каквато не е имало от 1951-ва година!/на 17-ти и 18-ти октомври.Наводниха ми се тавана и две стени на стаята.Такова нещо се случва за първи път в живота ми и затова се обадих по телефона в новия ви офис.Каква беше изненадата ми /не, че нещо може да ме изненада в България!/, когато някакъв книжен плъх от вашето дружество със смешното име "Групама.....", вместо да ме изслуша /поне от куртоазия!/, започна да изброява документите които трябва да приготвя!??!И по повод на първия документ - справка за времето от Метеорологичната служба, идва и първият ми въпрос:"В кой щат на Индия се намира офисът ви, та не знаете какво се случва в Източна България??Или вие сте единствените немиропомазани софиянци,които нямат нито телевизия, нито Интернет, нито радио дори!" Сигурно ще ми кажете:"Ами, такива са правилата!"Кои правила?Това са ваши правила - алчни и просташки, написани с възможно най-дребния шрифт /по пример на мобилните ни мошенници, т.е. оператори/, с приумпцията клиента да пропусне нещо, та да не се "бръкнете в джоба"! Сигурно знаете, че една такава справка от Метеорологичния институт струва 48 български лева? Това е една четвърт от месечния ми доход и на фона на вашата "загриженост", познайте кога ще ги дам?!Още нещо: този институт се намира на 300 метра от жилището ми, а какво ще правят пострадалите от природни бедствия хора от още по-дълбоката "провинция"?Къде ще търсят такава справка?Впрочем, това вас не ви интересува, както и това, че един човек /тоест аз,/ няма вече да ползва услугите ви!...Но не забравяйте, че най-добрата реклама на едно нещо, е живата реклама!.... П.П.Копие от това писмо ще пратя в няколко медии.
  • Показани 1

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA