Дженерали спечели награда от MIT Technology Review

Компанията изпревари IBM, Microsoft и Uber

09:07, 06 Юли, 2015 0 коментара

Авторитетното издание на Масачузетския технологичен институт - MIT Technology Review - публикува рейтинга на 50-те най-напреднали компании в света за 2015, които са ангажирани в дейности като транспорт, компютърни и комуникационни технологии, биотехнологии и енергия. За да бъде включена една компания в списъкa на MIT Technology Review, то тя трябва да е предоставила наистина иновативни технологични решения или бизнес модел, който е едновременно практичен и амбициозен.

Дженерали е единствената компания за тази година в класацията от застрахователния сектор в световен мащаб, както и първата италианската компания, която изобщо някога е била включвана. Дженерали се нарежда на 43то място, изпреварвайки компании като IBM, Microsoft и Uber, благодарение на иновативния си спектър от застрахователни решения, базирани на анализи на данни, в интерес на подобряване здравето и благосъстоянието на клиентите.

Главният изпълнителен директор на Групата, Марио Греко, заяви: "Тази престижна награда доказва възможностите на една италианска компания, със силно международно присъствие, да прави нововъведения и да стимулира развитието в една изключително конкурентна среда, като например областта на технологиите. Освен това тя потвърждава ангажимента на Дженерали Груп по пътя към новия "по-опростен и по-интелигентен" бизнес модел, който се характеризира с интензивното използване на технологиите и услугите, въз основа на потребностите и опита на клиентите, и чиято цел е Дженерали да стане лидер в продажбите на индивидуални масови застраховки в Европа ".

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA