До 45% отстъпка за имуществени застраховки дава Алианц

Отстъпката е в сила до началото на февруари 2012 г.

16:11, 04 Ноември, 2011 0 коментара

От началото на ноември ЗАД Алианц България обяви промоция по застраховка „Жилищни сгради и домашно имущество”. Полицата осигурява защита на движимо и недвижимо имущество от определен набор рискове, като предимство на застраховката е, че не се изисква опис на имуществото.

Промоционалните условия са валидни до 03.02.2012 г., като включват до 45% отстъпка от тарифата по клауза „Разширено покритие”. Със застраховката се осигурява защита срещу пожар, включително последиците от гасенето му, удар от мълния, експлозия, имплозия, удар от летателен апарат, природни бедствия, тръбопроводна вода, удар от транспортно средство, късо съединение, токов удар, разходи за ограничаване на вредите, за отстраняване на развалини, както и хотелски разходи. В допълнение може да се договори покритие и за земетресение, злоумишлени действия на трети лица и др.

Към промоцията по застраховка „Жилищни сгради и домашно имущество” клиентите получават и 30% отстъпка по застраховка „Кражба чрез взлом”. При подновяване през следващи години на полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, отстъпките се запазват.

„С промоцията даваме възможност на всички да осигурят защита на своя дом. Широкото покритие и ниските премийни ставки на застраховката са идеална възможност за защита на имуществото от непредвидени събития като пожар, природни бедствия, аварии, вандализъм, кражба чрез взлом и много други ежедневни рискове и опасности”, обясни Милен Драгневски, изпълнителен директор на ЗАД Алианц България.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA