Дантелената рокля - важни поводи, на които можете да я облечете

Тя е подходяща за вечерни коктейлни изяви

07:05, 10 Май, 2018 0 коментара

Всяка дама притежаваща дантелена рокля за официални и специални поводи може да Ви даде съвет кога и къде да носите такъв модел. Разбира се няма да Ви изненадаме с нещо необичайно или драматично. Целта на статията е да систематизираме по-скоро употребата отколкото да предизвикаме недоумение и въпроси.

#1.Вечерни или обедни коктейлни изяви. Безпорно най-добрият начин да установите контакт и привлечете внимание е външния вид и специално добре подбраната рокля от дантела. Тя би ви дала точно двете секунди внимание при първоначалния контакт от който имате нужда. Добре е в все пак да имате предвид, че трябва разумно да използвате тези 2 сек. преднина и да реализирате желаната цел на комуникация.

Дантелената рокля би ви дала това преимущество. Подберете не агресивна дължина на роклята, ръкава и разбира се един по-пасивен подбор на дълбочина на деколтето. Целта е да бъдете  дискретна и ненатрапчива но същевременно и показваща основните си "плюсове".

#2.Първа или втора среща в ресторант или бар. Дантелената рокля в този случай е Вашият скрит коз. Напоследък все повече дами/ госпожици най-вече/ пристъпват към евтини къси модели които изглеждат откровено евтини като основен акцент е да се покаже колкото може повече плът.

Не залитайте в тази крайност- няма да спечелите нито подобаващото внимание , нито уважението както на партньора/ настоящ или бъдещ/ с подобно облекло. Заложете на добре подбрана дължина / до коляно/ с къс ръкав или без ръкави.

#3.Празненство или офис парти- тук избора на дантелена рокля би ви изиграла лоша шега.Нашият съвет е - не рискувайте . Бъдете умерени без залитане в крайности. Не забравяйте - имиджа Ви в офиса / макар и и фирмените партита да са за сближаване на служителите/ се крепи и на начина по който изглеждате извън него в неформална ситуация.
Така че бъдете по-дискретни и не вкарвайте в употреба "скритите" оръжия.А пък може и да направите пробив сред началниците именно на такова парти- ако използвате само дантелен елемент на роклята. Едно обрано деколте с дантела може да Ви свърши чудесна работа.

И за накрая- бъдете себе си , избирайте мъдро без да бързате.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA