Булстрад празнува 50-ти рожден ден с промоции

Отстъпки до 50% на своите нови клиенти предлага застрахователят

09:08, 16 Август, 2011 0 коментара

По случай 50-тата годишнина от създаването си „Булстрад Виена Иншурънс Груп” обяви 100 дневна промоция за някои от основните застрахователни продукти – Каско, домашно имущество и отговорност на превозвача по шосе. До 11 октомври компанията предоставя на своите настоящи и бъдещи клиенти отстъпки от 10 до 50%.

През този период новите клиенти, които закупят застрахователните продукти „Булстрад Бонус Каско“, „Булстрад Каско Експрес”, „Булстрад Бонус Дом“, както и „Отговорност на превозвача по шосе“ получават до 50% отстъпка. Застраховката „Бонус Каско” е предназначена за МПС на възраст до 10 години, а „Каско Експрес” за МПС на възраст над 7 години. И при двата продукта е заложен 20% авансов бонус при сключване на застраховката – бонусът се възстановява, в случай че настъпят щети по вина на водача или на неизвестен извършител.

Компанията предлага отстъпки и на своите настоящи клиенти, закупили един от трите застрахователни продукта – Каско, домашно имущество и отговорност на превозвача, които ще ги получат за всеки следващ основен продукт. При закупуване допълнително на застраховки „Злополука на лицата в автомобила” или „Булстрад Бонус Травел” са предвидени отстъпки до 20%.

На 11 юли служителите на Булстрад от всички структури в страната празнуваха юбилея на компанията в хотел Риу Правец, а на 31 юли беше организирана официална вечеря в хотел Кемпински-Зографски в София, на която присъстваха бизнес партньори и клиенти на застрахователя, дипломати, представители на медиите и др.
 

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA