ASUS подарява игри и програми на стойност над 250 евро при покупка на ASUS лаптоп до края на юни

Промоционалните пакети включват игри като Civilization V или Total War: Warhammer II

11:06, 22 Юни, 2018 0 коментара

Технологичната компания ASUS подарява видеоигри и софтуерни програми на стойност между 250 и 320 евро с всеки закупен ASUS лаптоп с процесор Intel Core i. Предложението е валидно за всички преносими компютри с посочената серия процесори, закупени до края на месец юни 2018 г., а подаръците могат да бъдат изтеглени до края на месец юли 2018 година.

Промоционалните пакети включват игри като Civilization V или Total War: Warhammer II, в зависимост от закупения модел, както и други висококачествени програми и игри. Целта на компанията е да даде възможност на своите клиенти още с придобиването на своя нов лаптоп да се насладят на техния пълен капацитет, използвайки някои от най-популярните гейм заглавия и софтуерни приложения.

След като закупят лаптопа, клиентите на компанията, трябва да се регистрират онлайн, след което ще получат имейл с код за достъп до своите подаръци. Той може да се използва за отключване на съответните игри и приложения. Повече информация е достъпна на адрес https://www.asusplus.bg/bg/gift/.

Стойността на подаръците при покупка на модели с процесори Intel Core i3 и Core i5 е приблизително 250 евро, а за преносими компютри с Core i7 тя достига приблизително 320 евро.

 

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA