„Пожелай си!“ дари две ин витро процедури

Популярни личности подкрепиха кампанията

16:01, 24 Януари, 2019 0 коментара

Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България, подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си!“. За пета поредна година тя направи възможна мечтата на две български семейства, като дари ин витро процедури. Тази година „Пожелай си!“ протече с позитивни послания по време на кампанията, а целта бе участниците да изпращат вдъхновяващи снимки.

На връх Бабин ден - денят на родилната помощ, „Пожелай си!“ сбъдна най-съкровената мечта на две семейства, които получиха безплатни ин витро процедури. Снимките на победителите са качени в страницата на “Пожелай си!”, в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и Фейсбук профилите на лечебното заведение.

И тази година популярни личности също се ангажираха в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми – Деси Бакърджиева, Александра Петканова, Ева Веселинова, Ивета Григорова, Ива Екимова, Деси Зидарова и много други.

„Благодарим на всички участвали. Винаги сме на разположение да предложим помощ от всякакъв хараткер на двойките с репродуктивни проблеми. Щастливи сме, че заедно успяхме да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на хората, които имат една истинска съкровена мечта“, коментират от клиника New Life.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA