„Булстрад Арена“ е името на новата зала в Русе

Тя ще отвори врати на 23 юли

11:07, 20 Юли, 2015 0 коментара
Булстрад Арена

Седмица преди откриването си най-модерното, функционално и бизнес ориентирано съоръжение за международни, национални и регионални спортни и развлекателни събития в България се сдоби с име - „Булстрад Арена“.

Това се случи на официално събитие в Русе, на което присъстваха кметът на града Пламен Стоилов, основният инвеститор Пламен Бобоков и главният изпълнителен директор на застрахователна компания Булстрад Виена Иншуранс Груп – Румен Янчев.

Намигването към гостите на събитието беше специалният подарък по повод кръщаването на залата - по стара българска традиция от името на главните инвеститори господин Пламен Бобоков подари бяла риза на кръстника на залата – Румен Янчев.

„Лидер на българския застрахователен пазар, ЗАД „Булстрад Виена Иншуранс Груп“ е утвърдена търговска марка и компания с 55-годишна история. Наскоро разбрах, че вече 41 години Булстрад присъства в Русе. Затова смятам за прекрасна идея да дадем нашето име на това красиво и модерно съоръжение и мисля, че на залата това име й прилича.“ - заяви пред медиите и гостите на събитието Румен Янчев.

„Русе е градът на моята младост, градът, където стартирах бизнеса си и където смятам да се установя в по-късен етап от живота си. Убеден съм, че „Булстрад Арена“ ще се наложи като най-добрата зала не само у нас, а и на Балканите. Мечтата ми е Русе да върне короната си на културен център на България“ - сподели председателят на съвета на директорите на Приста Ойл Холдинг Пламен Бобоков.

Кметът на града Пламен Стоилов пък увери посетителите, че залата ще промени изцяло живота на русенци - „Вече 40 години я чакаме и мисля, че тепърва ще разберем какъв ще бъде смисълът й за града“ - каза той.

“Това не е просто една сделка, нито брак по сметка – това са дългосрочно отношения между осъзнати партньори, които знаят какво искат да постигнат съвместно“ - обобщи мениджърът на залата Борислав Велков. Позовавайки се на правилото, че първите по избор са първите по право, той и другият мениджър на залата Иван Драндийски поканиха главния спонсор на залата първи да си избере VIP ложа. 

„Булстрад Арена“ официално отваря врати на 23 юли 2013 с целодневна развлекателна програма и грандиозен концерт на примата Лили Иванова.

Допълнителна информация за събитията в „Булстрад Арена“ можете да откриете ТУК

Ins Editor 5
Тагове: Булстрад

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA